Hoppa till sidans innehåll

GDPR - Dataskyddsförordningen

31 MAJ 2018 21:53
Nya regler för hantering av personuppgifter.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2018 22:05

Hej.

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. 

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här <integritetspolicy>

 

Mvh Leksands SLK

Skribent: Magnus Backman
Epost: Adressen Gömd

TRÄNINGSKVÄLLAR i GRANBERGET

Kom och träna med oss under skidsäsongen,
eller kom och bara prova på någon gång!
Är du helt ny inom alpin utförsåkning

åker du med Grön grupp, tisdagar.

TISDAGAR

Grön/Blå grupp 18-19.15

Röd/Svart grupp: 18-20.15

 

TORSDAGAR

Mörkblå grupp 18-19.15

Röd/Svart grupp: 18-20.15

Är du i backen när vi kör
Leksands Sparbanks Cup
prova ett åk eller två

Ibland finns vi i backen
under helger/lov och sätter
en enkel och rolig

bana att provåka i.
Då brukar vi finnas på plats
och ge lite
tips och trix.

Se annons ibland i värmestugan. 

Nu finns en Leksands Slalomklubb-grupp på Facebook

kika mer här!

 

 

Postadress:
Leksands SLK - Skidor
This is a mailto link, Fakturor mottages via e-post
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 072-7329222
E-post: This is a mailto link

Se all info